modern társalkodónő

Doris Kompániája

Doris Kompániája

az élet mutatja...

2024. július 01. - BányászDoris

Vannak jelmondataim, a nagy gyermekeim jegyzetelik is őket vagy éppen számon kérik itt ott rajtam, jogosan.

No, de ma és a napokban amióta megszületett a kompánia blog ötlete kíváncsian fordultam az életféle, "hallám" most mit mutat?
Vonatoztam hazafelé azzal az izgatott érzéssel, hogy valami lezárul és valami kezdődik, így jött a semmiből a modern társalkodónői mivoltom ötlete, a tikkadt magyar alföldön a vonaton, özönlöttek csak özönlöttek a lehetőségek.
Mit adhatnék? hát magamat!
De kinek itt a pusztában? az internet segít majd ebben, pont akihez elér!
Valaki nagyon bölcs azt mondta egyszer, hogy minden ötlet halva születik és csak addig maradhat életben amíg mi azt életben tartjuk...így indítottam útjára a doris kompániája blogot.
Barátaim ismerőseimtől kaptam rá biztatást sokat, persze hideg vizes locsolást is, óvatosságra intést, nem is csoda.
Itt izgulok, félek, kritizálom magam, jól akarom csinálni, hasonlítgatom magam másokhoz, elvárok ezt azt, demileszhamegszégyenülök...stb.  Azt mondta Edó az utolsó képzési napon, hogy határozzuk meg magunkat konkrétan, vállaljuk fel mit tudunk, mert ha bizonytalanok vagyunk az fog szembejönni. Igy lett, hogy a számítógépem elromlott, a telefonomon nincs internet napok óta, itthon vannak a gyerekek és igényelnek..., most? pont most Te Nagy Élet?  amikor végre írni tudnék és van kerete is a késztetésemnek? 
A jól bevált önsajnálat és áldozat üzemmód jelezte: Vagyok még!
Hagytam legyen, tessék parancsolni -mondtam: itt a táncparkett, lejtsd el szomorú fájó táncodat... teltek a napok és mindezek dacára bennem nem szűnt az ötlet-cunami, repülök ezt érzem, szebbek a fények is, minden teli van élettel, jönnek fel a szívemből a szebbnél szebb dalok, cinkosak és csábítóak, hova visztek? -kérdem óvatoskodva.
Közel a szívedhez, gyere úgy jó ahogy van, tökéletes és esetlen egyszerre, tehát szép, lehet hozzá kapcsolódni, neked magadhoz mindenképp.
 Ezt mutatja az életem most, ami van és azt is ami lenni tud. Hagyom, hogy fájjon, helye van ennek is és akkor itt, ugyanitt (ahol az átok ott az áldás alapon) élet születik, határaim jelzőtáblák, hála nekik és nyomukban megoldások, válaszok, ötletek szökkennek szárba, édes élet....
Te, aki egyedül érzed magad a gondolataiddal, jól esne, hogy meghallgasson valaki akivel őszinte tudsz lenni, mély lelki beszélgetésre vágysz, akkor keress bizalommal, az első beszélgetés ingyenes.
email: bdorix kukac gmail.com
telefon: plusz 36 harminc 3179833

A bejegyzés trackback címe:

https://doriscompanio.blog.hu/api/trackback/id/tr4918438409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása